I   S   N   I   Q   I

Foto : Christine Eek

... të vjetrit gjithmonë kanë thënë:
Prej Gurit t'Boletinit në Mitrovicë, nëpër Podgurë t'Istogut e n'Lug t'Baranit
e përpjetë Bjeshkëve të Nemuna deri te Huni i Maxhupit n'Roshkodol
dhe Trekëndëshi Shqipëri-Kosovë-Mal i Zi,
Isniq është!


Copyright © - 2003 ISNIQI.ORG Designed by : Eshref Januzaj